– Завршила Гимназију Бранко Радичевић Стара Пазова 1999.г са одличним успехом и награђена Вуковом Наградом за најбољег ученика генерације.

– Уписала Медицински Факултет у Београду, завршила студије са просечном оценом 7.83.

– У току студија имала велико занимање за области медицине спорта и хипербаричне медицине, написала више чланака тематски намењене овим областима, а који су објављени током 2005. и 2006.г у студенском часопису .

– Активно и искрено учестовала у хуманитарним акцијама које је наш Факултет организовао за незбринуту децу из Звечанске улице.

– По завршеном факултету волонтирала 1.5 годину на одељењу интерне медицине KBC B.KOSA, и стицала основна клиничка искуства и професионални став, уз менторство проф.др Јелице Бјекић Мацут која је контролисала мој рад.

-Од 2013.године засновала сам стални радни однос у Дому Здравља Др Ј.Ј.Змај Стара Пазова, радећи на одељењу Хитне помоћи, где сам савладала основе Ургентне Медицине, и у многоме допринела добром квалитету рада ове службе.

-Захваљујући искреном и професионалном ставу добила сам прилику за посао руководиоца одељења Опште Медицине на коме сам радила претходних пет година.(2014-2019 г.)

-Лично сам предводила медијску промоцију Дома Здравља Др Ј.Ј.Змај Стара Пазова , учествујући на бројним тв и радио емисијама .

-Водила сам бројне радионице, и учествовала као слушалац на великом броју домаћих и интернационалних Конгреса из области Опште и Интерне Медицине.

– Својим радом ,уз поштовање свих правила лекарске професије и добрим сарадничким тимом, омогућила сам унапређење здравственог система на територији где сам радила, што је и потврдила Акредитациона Комисија.

-Од 25.05.2019.године засновала радни однос на Институту за Крадиоваскуларне Болести Дедиње, у својству клиничког лекара одељења преоперативне припреме.